RouteLogic

4,6 (37)
Donnez votre avis!
Le planificateur d'itinéraires permet de calculer votre itinéraire optimal

Note globale

4,6 /5
(37)
Rapport qualité-prix
4,6/5
Fonctionnalités
4,5/5
Simplicité d’utilisation
4,5/5
Support client
4,6/5

100%
des utilisateurs recommandent cette application
Classer par

37 avis

Robin
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente en gros
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant Version d’essai gratuite
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Routelogic Gebo Gelato

Publié le 2024-02-13

Dat de routeoptimalisatie precies werkt zoals wij de routes graag zien.
Klantvriendelijk, behulpzaam...

Dat de routeoptimalisatie precies werkt zoals wij de routes graag zien.
Klantvriendelijk, behulpzaam bedrijf. Gebruiksvriendelijk en overzichtelijke software.

Avantages

Dat de routeoptimalisatie precies werkt zoals wij de routes graag zien.

Inconvénients

Het verslepen van klanten kan alleen per 1 klant te gelijk, geen meerdere selectie mogelijk.
Door het klikken op de routelijn op de map ontvouwt deze zich niet of wordt deze niet direct geopend in de rij van routes.
We kunnen geen auto's toevoegen. (ivm ontheffingen of auto's met cruisecontrol) (niet elke auto is geschikt voor sommige ritten).
Bij de lijst (rechts) van ingeklapte ritten is niet zichtbaar welke rit waarheen gaat. (kleur van de tekst of een bolletje die overeenkomt met de kleur van de route zou fijn zijn).
Het uitprinten van routelijsten kan enkel door de route te downloaden. Er is geen afdrukoptie in het routescherm zelf.

Réponse de RouteLogic

Beste Robin,

Bedankt voor je review en feedback. 
We zullen een kleur toevoegen bij de ingeklapte voertuigen. Hopelijk is het dan een stuk duidelijker voor jullie. Dit zal deze maand nog in RouteLogic zitten. :)

Wat betreft de routes printen, hier zal ik nog contact met je over opnemen. Dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.

^ Evert-Jan

Job
Note globale
  • Secteur d'activité : Matériaux de construction
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

RouteLogic is alles wat we zochten en meer

Publié le 2023-09-12

RouteLogic heeft voor ons de oplossing geboden om orders rechtstreeks in te schieten via WooCommerce...

RouteLogic heeft voor ons de oplossing geboden om orders rechtstreeks in te schieten via WooCommerce, de route optimaal te bepalen aan de hand van de gekozen voertuigen en klanten te kunnen informeren via een track & trace link. Dit bespaart ons dagelijks ontzettend veel tijd en heeft flink bijgedragen aan het digitaliseren & professionaliseren van ons bedrijf!

Avantages

- Route optimalisatie- Klanten informeren d.m.v. track & trace- Koppeling met CMS d.m.v. Zapier

Inconvénients

Regelmatig komen er nog klanten bij een route die al is berekend en waarvan de notificaties al zijn verstuurd. Het zou top zijn om die extra klanten via een knopje nog hun track & trace door te kunnen sturen. De laatste maanden doen we dit handmatig door naar de desbetreffende opdracht te gaan, de tracking link te kopieren en deze dan te plakken in een handmatig mailtje in Outlook bijv.

Jesse
Note globale
  • Secteur d'activité : Textile
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Review Wasserij-Best / Routelogic

Publié le 2023-07-03

Our overall experience with Route logic is outstanding and we look forward to continuing to work...

Our overall experience with Route logic is outstanding and we look forward to continuing to work with Routelogic.

Avantages

The things we liked the most about route logic, are the easy-to-use dashboard and the excellent costumer support.

Inconvénients

There aren't any specific things we don't like, but there is always room for improvement. It's good to see that they are continuously improving and considering feedback.

Réponse de RouteLogic

Bedankt voor je positieve review Jesse!
We zijn blij te om horen dat jullie tevreden zijn met de functionaliteiten van RouteLogic.

Stijn
Note globale
  • Secteur d'activité : Événementiel
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Gebruik van RouteLogic resulteerd in een enorme tijdbesparing

Publié le 2023-10-23

Avantages

Het gemak waarmee nu routes worden gemaakt is fantastisch. Door de hulp van het RouteLogic team is de software nu ook gekoppeld aan ons offertesysteem, waardoor het maken van een route echt een fluitje van een cent is geworden. Top service!

Inconvénients

Het zou voor ons fijn zijn wanneer het mogelijk wordt om zelf te kunnen wisselen tussen welke auto een betreffende route gaat rijden.

Alternatives envisagées 

Routetitan

Pourquoi passer à RouteLogic

De ondersteuning en bereikbaarheid van het RouteLogic team is vele malen beter.
Gabriël
Note globale
  • Secteur d'activité : Services aux consommateurs
  • Taille de l'entreprise : Travailleur autonome
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Optimale routeoptimalisatie

Publié le 2024-02-14

Het pakket doet wat het moet doen. Alles is eenvoudig in te stellen.

Het pakket doet wat het moet doen. Alles is eenvoudig in te stellen.

Avantages

Gebruiksvriendelijk, eenvoudig en logisch van opzet

Inconvénients

Ik kan geen minpunten bedenken. Het is gewoon goed.

Réponse de RouteLogic

Beste Gabriël,

Bedankt voor je positieve review!
Fijn dat je zo tevreden bent over RouteLogic.

^Evert-Jan

tygo
Note globale
  • Secteur d'activité : Meubles
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé toutes les semaines pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Makkelijk te gebruiken route plan systeem

Publié le 2023-08-08

Avantages

Het makkelijk aanpassen van een bezorg route en het volgen van de chauffeur

Inconvénients

Het onoverzichttelijke opdrachten scherm waar ook alle afgeronden opdrachten in staan

Luutse
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente au détail
  • Taille de l'entreprise : 51–200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Gamechanger

Publié le 2024-05-07

Wij bezorgen planten en tuinmeubelen 2 tot 4 keer per week. Met dit soort artikelen moeten klanten...

Wij bezorgen planten en tuinmeubelen 2 tot 4 keer per week. Met dit soort artikelen moeten klanten thuis zijn en daar is Routelogic een perfecte aanvulling. Klanten krijgen een notificatie met de levertijd en zijn dus eindelijk als thuis als we aanrijden. De koffie staat nog net niet klaar.

Ook is het super fijn dat je, naast de efficiëntste route, ook een minder efficiënte route kan maken en je altijd de route kan wijzigen. Het gebeurt regelmatig dat een klant verlaat is en onze afspraak niet gaat redden. Ik kan dan met een klik de route wijzigen, zonder dat de chauffeur voor een dichte deur staat.

Avantages

Het pakket is gebruiksvriendelijk en super flexibel. Klanten zijn up-to-date en tevreden met de custom notificaties die we sturen.

Inconvénients

Deze zijn in de loop der tijd allemaal opgepakt en aangepast door het super supportteam!

Frank
Note globale
  • Secteur d'activité : Biens de consommation
  • Taille de l'entreprise : 51–200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Fijne tool voor het doen van klantvriendelijke bezorgingen

Publié le 2023-08-29

Wij gebruiken Routelogic nu ruim 2 jaar als onze tool voor het doen van bezorgingen. Er is veel ten...

Wij gebruiken Routelogic nu ruim 2 jaar als onze tool voor het doen van bezorgingen. Er is veel ten goede veranderd in deze 2 jaar. Het pakket is echt een stuk beter geworden. Over het algemeen is het een zeer fijne tool voor het doen van klantvriendelijke bezorgingen. Medewerkers ervaren in het gebruik weinig tot geen problemen.

Avantages

De klant wordt realtime op de hoogte gehouden van de verwachte aankomsttijd.De app voor chauffeurs is gelijk de routeplanner in de vrachtwagen.

Inconvénients

Chauffeurs vergeten een bezorging nog wel eens af te melden, dat zorgt voor minder acurate bezorginformatie richting klant. Dit kan misschien beter (pushbericht afmelden bezorging als de bezorger weer gaat rijden bijvoorbeeld).

Maxime
Note globale
  • Secteur d'activité : Logistique et chaîne d'approvisionnement
  • Taille de l'entreprise : 5 001–10 000 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Simplicité d’utilisation
  • Probabilité de recommander le produit 7.0 /10

Review Routelogic

Publié le 2024-05-10

Avantages

Ik vond de communicatie met de app heel fijn. Dat de chauffeurs heel makkelijk de route kunnen volgen.

Inconvénients

dat we alle terugkerende opdrachten apart moesten instellen.

Glenn
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les mois pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Great customer service, easy to work with

Publié le 2023-12-22

Avantages

Overall the application is very easy to use, with little steps you can create your routes.

Inconvénients

Until now i can't find any thing that i don't like! it's a great app.

Réponse de RouteLogic

Beste Glenn,

Bedankt voor je positieve review :)

Remko
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente au détail
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé toutes les semaines pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Sommige dingen maaken het allemaal een stuk maakelijker!

Publié le 2023-08-09

Prima. Reageren meestal netjes en snel op vragen.Laatste keer contact gehad ivm zoek functie bij...

Prima. Reageren meestal netjes en snel op vragen.Laatste keer contact gehad ivm zoek functie bij ingevoerde opdracht. Werkte niet helemaal lekker meer na update, probleem is gelijk aangepakt. Heb ook de ervaring dat als je met een idee / opmerking komt er serieus naar geluisterd en gekeken word of dit idd een goede toevoeging/aanpassing zou zijn en zo ja ook word toegepast. TOP!!

Avantages

Klanten zijn makkelijk te informeren wanneer de levering gepland is. Ze kunnen zelf kijken of alles volgens planning verloopt. Klanten kunnen zelf het tijdstip van de levering zien, ook als er ergens vertraging is ontstaan. Scheelt een hoop gebel en ergernis. Als je een beetje serieus bezig bent ben je dit, bijna, verplicht naar je klanten toe. Wij gebruiken de API voor het invoeren van de adressen en verdere gegevens. Werkt allemaal prima een scheelt mega veel tijd en fouten die tijdens het handmatig ingeven toch insluipen.Omdat er altijd verbetering mogelijk is hebben wij niet op alle punten 5 sterren gegeven MAAR voor ons werkt het, zoals het nu werkt, ook al PERFECT.

Inconvénients

Ik had geen ingevoerd maar dat was te kort ;-) hierbij nogmaals GEEN!

Marc
Note globale
  • Secteur d'activité : Emballage/livraison de marchandises
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Tuinplantenwinkel.nl

Publié le 2023-06-30

Avantages

Route logic staat open voor feedback dat was voor ons erg belangrijk

Inconvénients

Op dit moment onder vinden wij geen nadelen aan het systeem of werken met route logic en ze betrekken ons bij de verdere ontwikkeling dat vinden we erg belangrijk

Réponse de RouteLogic

Bedankt Marco voor je feedback!

Jolien
Note globale
  • Secteur d'activité : Cabinets médicaux
  • Taille de l'entreprise : 1 001–5 000 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Top product!

Publié le 2023-07-18

Het bespaart ons super veel tijd om routes te plannen. De verpleegkundige kan ook zeer makkelijk op...

Het bespaart ons super veel tijd om routes te plannen. De verpleegkundige kan ook zeer makkelijk op de weg werken met de chauffeursapp. Iedereen is erg tevreden over het gebruik.

Avantages

Routelogic is voor ons een wereld van verschil in het plannen van routes. Wij maken gebruik van de routeplanner om een verpleegkundige bij onze zwakste patiënten thuis bloed af te nemen voor hun consultatie in het ziekenhuis. Het programma is gemakkelijk om mee te werken en bespaart ons en de chauffeur een zee van tijd.

Inconvénients

Het importeren van meerdere adressen via Excel leek ons een top functie maar in de praktijk vind ik deze veel te omslagtig. Momenteel vormt dit nog geen probleem maar in de toekomst als we meer vraag gaan hebbben zal dit toch een probleem kunnen vormen. Verder vond ik de prijs voor 1 voertuig een eerlijke prijs maar bij het toevoegen van voertuigen begint dit snel op te lopen.

Réponse de RouteLogic

Bedankt Jolien voor je review! We hebben onlangs de excel import verbeterd, we vertellen je er graag meer over. Ook kan je een koppeling maken met onze API, we hebben veel standaard koppelingen en anders kunnen we je helpen om deze koppeling voor je in orde te maken. Fijn dat RouteLogic jullie zoveel tijd bespaard en dat iedereen tevreden is over het gebruik.

Rick
Rick
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente au détail
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Zeer blij met dit programma

Publié le 2023-03-03

Avantages

Het scheelt een hoop gepuzzel en tijd met routes maken.

Inconvénients

Het enige nadeel is dat de route niet direct doorgaat naar de volgende stop op het moment dat een stop is afgehandeld.

Alternatives envisagées 

Circuit

Réponse de RouteLogic

Thanks a lot Rick for your review! We will take a look how we can make it even more easy to use and will take your cons in consideration for our next release.

Yordy
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente en gros
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé toutes les semaines pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Prima routeplan software waar we hopelijk nog lang gebruik van gaan maken.

Publié le 2023-11-24

Wij gebruiken Routlogic nog niet heel lang en is daarom ook nog niet volledig geintergreerd in het...

Wij gebruiken Routlogic nog niet heel lang en is daarom ook nog niet volledig geintergreerd in het ons proces. Vooruitzichten zijn wel positief en zie deze applicatie zeker geschikt zijn voor ons bedrijf. Nette en vriendelijke support ook!

Avantages

Implementatie gemak. Voor bedrijven die werken in seizoenen is het handig dat je per maand kan schakelen naar het aantal autos. Routes binnen 1 minuut kant en klaar.

Inconvénients

Er is geen klannt "entiteit". Het zou voor ons wenselijke zijn als je klanten kan bewaren met al hun instellingen/variabelen. Gezien wij met vaste klanten werken en niet zozeer vanuit een "opdracht".
En het is (nog) niet mogelijk om aan te geven op welke dagen/ en tijden in de week een klant gesloten is. Mobiele driver app nog in begin fase voor mijn gevoel.

thijs
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente au détail
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 7.0 /10

Gebruikerservaring routelogic

Publié le 2023-07-18

Algemeen een goeie ervaring. Graag zien wij nog wel een verbetering van het inplannen van opdrachten...

Algemeen een goeie ervaring. Graag zien wij nog wel een verbetering van het inplannen van opdrachten in de routes.

Avantages

Effectief softwarepakket voor routeplanning en optimalisatie.

Inconvénients

Soms behoorlijk onoverzichtelijk met opdrachten en het inplannen van een opdracht in de routplanning.

Réponse de RouteLogic

bedankt voor je review! We nemen contact met je op om te bespreken hoe we het je nog makkelijker kunnen maken en om te bespreken of we dit kunnen verbeteren.

Daniël
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente au détail
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Gebruik van RouteLogic

Publié le 2023-01-28

Avantages

De consument kan zien in welk tijdskader de chauffeurs arriveren. Daarnaast heb je direct een fysieke controle op de installatie van de apparaten door middel van foto's en een aftekenbewijs van de consument.

Inconvénients

Wanneer je afwijkt van de route, en je bent geen beheerder, kan er niks "afgeleverd" worden binnen de app.

Réponse de RouteLogic

Bedankt Daniël voor je eerlijke review! Fijn dat de voorspelde aankomsttijd klopt en dat de chauffeurs ook de APP gebruiken om te tekenen en foto's te maken. Daar worden jullie klanten blij van!

Dank voor je tip om ook af te kunnen wijken van de meeste efficiënte route (soms is er iemand inderdaad niet thuis). Dit hebben we ook meteen toegevoegd in RouteLogic. Je kan nu gewoon door gaan met je route (waar dit eerst niet mogelijk was) en wel de overige bestellingen afleveren. Je kan dan op een later moment terug keren naar het overgeslagen adres of daarvoor een nieuwe afspraak inplannen.

Heb je nog tips die voor jou het gebruik van RouteLogic nog makkelijker maken? Stuur ons dan gerust even een e-mail of bel ons. We denken graag mee!

vincent
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente au détail
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

gemak voor chauffeur en planning

Publié le 2023-10-12

Avantages

wij gebruiken routelogic voor het leveren en ophalen van hulpmiddelen zoals scootmobielen en sta op stoelen. met dit programme kunnen wij makkelijk onze rit plannen maar ook onze klant op de hoogte houden voor ons werkt het top.

Inconvénients

het zou fijn zijn als we een adresboek zouden kunnen aanmaken zodat we makkelijker onze klanten kunnen opzoeken.

jeffrey
Note globale
  • Secteur d'activité : Enseignement primaire et secondaire
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Een top systeem voor de logistieke afdeling

Publié le 2023-07-19

Wij ervaren dat de klant het fijn vind hoelaat het product gebracht wordt.

Wij ervaren dat de klant het fijn vind hoelaat het product gebracht wordt.

Avantages

Makkelijk te gebruiken voor de chauffeurs. Klanten een tijdsindicatie geven.

Inconvénients

Een voorraad beheer functie zou een mooie toevoeging zijn.

Réponse de RouteLogic

Bedankt voor je review! Mooi dat jullie klanten RouteLogic nu weten hoe laat de chauffeur voor de deur staat. Op naar nog veel meer tevreden klanten!

Jan
Note globale
  • Secteur d'activité : Construction
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Kwalitatieve routeplanner

Publié le 2024-02-13

Een goede ervaring en zeker het aanbevelen waard.

Een goede ervaring en zeker het aanbevelen waard.

Avantages

Het is een eenvoudig en overzichtelijke routeplanner en gebruiksvriendelijk

Inconvénients

Het live volgen van de bezorger werkt niet altijd super.
Af en toe blijft de bezorger volgens de kaart op 1 plek terwijl die de volgende adressen al heeft afgeleverd.
Ook is de bezorger niet altijd op de kaart te zien.

Réponse de RouteLogic

Beste Jan,

Bedankt voor je review en fijn dat je zo tevreden bent over RouteLogic.

Over het live volgen van de chauffeur mag je contact met ons opnemen. We zullen je uitleggen hoe je dit goed instelt zodat je ook de chauffeurs live kunt volgen. Dit is namelijk een instelling die eenmalig goed moet worden gezet, daarna kun je bezorger volgen. :)

^Evert-Jan

Bart
Note globale
  • Secteur d'activité : Transport routier/ferroviaire
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Duidelijk, betrouwbaar en innovatieve oplossing!

Publié le 2023-10-04

Routelogic heeft een complexe oplossing naar een overzichtelijke interface weten te vertalen...

Routelogic heeft een complexe oplossing naar een overzichtelijke interface weten te vertalen waarbij de functies duidelijk en overzichtelijk worden uitgelegd. Hierdoor kan iedereen met gemak gebruik maken van Routelogic

Avantages

Het aanmaken van chauffeurs en wagen, waar vervolgens adressen ingepland kunnen worden. Niet alleen individueel maar ook op basis van frequentie neemt ontzettend veel werk uit handen voor een dagelijkse planning. Een goed uitgedachte UI maakt het nog een extra makkelijk en overzichtelijk voor de beheerder. Innovatieve routeplanning zorgt voor een kosten efficiënte oplossing

Inconvénients

Een export voor een ritten historie zou handig zijn voor facturatie.

marco
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente au détail
  • Taille de l'entreprise : 51–200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

optimaal gebruik van je route

Publié le 2023-07-18

top zou andere intratuin collega's aanbevelen.

top zou andere intratuin collega's aanbevelen.

Avantages

dat ik in de korte tijd van bezorgen maximaal kan leveren

Inconvénients

niet altijd de beste route omdat hij de kortste route pakt voorbeeld afslag op de snelweg af en er gelijk weer op omdat dat korter is beetje stom

Réponse de RouteLogic

bedankt Marco voor je review.

Koen
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente au détail
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Top software

Publié le 2023-07-18

Avantages

Deze software doet perfect wat het hoort te doen. Simpel in gebruik en ziet er duidelijk en professioneel uit.Het omschakelen naar deze software was geen enkel probleem en onze routeplanning gaat sinds dag 1 met routelogic soepel. Als je toch ergens niet uit komt staan de medewerkers van routelogic ook snel paraat om te ondersteunen dus 10/10 voor routelogic!

Inconvénients

Alle nadelen die wij hadden zijn na de laatste updates opgelost, geen nadelen!

Réponse de RouteLogic

bedankt voor je feedback op onze support en software! mooi om te lezen dat alle issues snel zijn opgepakt en dat RouteLogic nu naar volle tevredenheid wordt gebruikt!

Tom
Note globale
  • Secteur d'activité : Production alimentaire
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Hadden we eerder moeten doen

Publié le 2023-09-12

Het is veel makkelijker geworden om routes te combineren. De mannen van Routelogic reageren snel en...

Het is veel makkelijker geworden om routes te combineren. De mannen van Routelogic reageren snel en denken ook goed mee.

Avantages

Het geeft ontzettend veel inzicht in de belasting van onze bezorgers. Met RouteLogic ben ik er van overtuigd meer rendement uit mijn voertuigen en collega's te halen

Inconvénients

Links en rechts zijn er nog kleine verbeterpunten mogelijk. denk hierbij aan het automatisch inloggen op de app. Ook is de app vrij gevoelig voor gebieden met een slecht 4g netwerk. Maar over het algemeen zeer tevreden

Wim
Note globale
  • Secteur d'activité : Meubles
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

review Route Logic

Publié le 2023-06-30

veel tijdbesparing en veel efficienter rijden en service naar klant

veel tijdbesparing en veel efficienter rijden en service naar klant

Avantages

Erg makkelijk in gebruik, veel tijd besparing met plannen en klanten een betere service geven

Inconvénients

inloggen telkens in de app, als je een adres toevoegd alleen daar een notificatie naar sturen gaat niet.

Réponse de RouteLogic

Bedankt voor je review Wim! Wat fijn dat jullie veel tijd zijn gaan besparen dankzij RouteLogic.
Bedankt ook voor je nuttige tips en feedback punten, deze hebben we al op onze backlog staan om op te gaan pakken. Zodra we deze hebben ontwikkeld zullen we het je laten weten!