Note globale

4,4 /5
(177)
Rapport qualité-prix
4,3/5
Fonctionnalités
4,2/5
Simplicité d’utilisation
4,3/5
Support client
4,6/5

95%
des utilisateurs recommandent cette application
Classer par

177 - Avis

marianne
Note globale
  • Secteur d'activité : Forces de l'ordre
  • Taille de l'entreprise : 201-500 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Gemak dient de planner

Publié le 2020-07-27

Makkelijk in gebruik en heel snel onder de knie

Avantages

Wat het voor mij makkelijk maakt is dat het aanpassen van diensten een kwestie van slepen is.
Geen gedoe meer met excel sheets.
Zeker een pluspunt is de app waar iedere medewerkers ook ten alle tijde zijn rooster kan inzien.

Inconvénients

Nadelen heb ik eigenlijk nog niet gevonden.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Hi Marianne,

Wat goed dat je de overstap van Excel naar Shifbase hebt gemaakt, en het je natuurlijk bevalt!

Wij wensen jou nog heel veel planplezier! ;)

^ Bart

Irma
Note globale
  • Secteur d'activité : Organisme social ou civique
  • Taille de l'entreprise : 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Fijn gebruik

Publié le 2020-06-30

Het is een fijne planningstool. Het gaat veel sneller en makkelijker. Het kost dus minder tijd om te plannen. Het is ook flexibel, dus je kunt makkelijk wijzigingen doorvoeren. Het is ook erg fijn dat de medewerkers kunnen inzien wat de diensten zijn en kunnen ruilen.

Avantages

De grootste voordelen zijn dat je een bezettingsnorm kunt toevoegen, waardoor je in een oogopslag kunt zien of er voldoende bezetting is. Daarnaast kunnen alle medewerkers ook zien wat andere aan het doen zijn. Waardoor ruilen makkelijk is. Je kunt diensten ook makkelijk laten herhalen. Gebruikers kunnen een app installeren, maar als ze dat niet willen ook gewoon via de website.

Inconvénients

Wat ik echt mis: je kunt met meerdere locaties werken, wat erg fijn is. Maar het is niet mogelijk om dezelfde medewerker op meerdere locaties te laten werken. Wij hebben een KCC die een bezetting heeft op locatie X, locatie Y en locatie Z. Nu geven we dit aan in Shifts, en nemen we een totale bezetting. Maar het is beter om een bezetting te hebben per locatie, wat ook voor meer overzicht zorgt.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Hoi Irma,

Bedankt voor je uitgebreide review!

Als ik je verhaal zo lees, verwacht ik dat we je wens ondersteunen.
Onze servicedesk zal contact met je opnemen om te kijken of Shiftbase aan je wens kan voldoen :)

Groeten Bart

Eva
Note globale
  • Secteur d'activité : Services financiers
  • Taille de l'entreprise : 201-500 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 3.0 /10

Gemiste kans

Publié le 2020-07-01

Het vertrouwen dat je wilt hebben in een programma dat de diensten en betaling van het salaris van je eigen medewerkers mede bepaalt, ontbreekt.

Avantages

Het gemak van het invoeren van een nieuwe medewerker.

Inconvénients

De functies die zorgen voor efficiëntie en overzichtelijkheid ontbreken. Er is geen mogelijkheid om een vakantie (buiten de ingevoerde vakantie door de werknemer) in te voeren in het roosteroverzicht. Er is geen mogelijkheid om vrije dagen aan te geven bij medewerkers in het rooster zelf (behalve dmv afwezigheid waardoor geen dienst kan worden ingevoerd). Het is niet mogelijk om duidelijk aan te geven waarom iemand die dag toch afwezig is, bv bij ziekte/onverwachte afmelding. Dus moet er een 0-uren dienst worden toegevoegd met notitie (die wel weer wordt weergegeven in de urenregistratie). Daarnaast blijft er constant een verschil tussen de urenregistratie-uren en de rooster-uren, die wederom weer zorgen voor verwarring. Diensten kunnen alleen via een + knop worden toegevoegd (ipv bv dmv dropdownmenu) en daardoor kost het bij een gemiddelde van 20 diensten per dag veel te veel tijd om efficiënt een rooster in te delen. Er kan geen onderscheid worden gemaakt tussen vaste en parttime medewerkers. En waarom kan er op individueel niveau niet worden gesleept met diensten maar moet er heel omslachtig een datum worden aangevinkt voordat er op die dag een dienst kan worden ingepland? Er bestaat geen printversie die het rooster op een overzichtelijke manier kan afdrukken en dus moet er met de zoominstellingen van de printer worden gespeeld om het passend te maken. Al met al is het een vrij ouderwetse manier van werken die zeker niet gebruiksvriendelijk is.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Hi Eva,

Wij vinden het erg jammer dat je deze ervaring hebt met onze software. Wij streven naar de beste software, en willen dan ook van jou als gebruiker leren!

Een aantal punten die je benoemd zijn echter wel te realiseren, dus neem gerust contact met ons op zodat we het eens samen door kunnen nemen!

Je kunt ons bellen, mailen of chatten. :)

^ Bart

Willem
Note globale
  • Secteur d'activité : Logiciels
  • Taille de l'entreprise : 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Simplicité d’utilisation
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Overzichtelijk en gemakkelijk

Publié le 2022-06-21

Het was redelijk eenvoudig over te stappen naar de Shiftbase software vanuit ons voormalige eigen interne planningsysteem. De automations zijn erg handig zoals het automatisch overnemen van uren uit je rooster in je urenregistratie. Ook kun je automatisch uitklokken na een ingestelde tijd, hierdoor hoef je niet iedere dag eraan te denken en loop je niet achter op je urenregistratie.

Avantages

Urenregistratie na een werkdag gaat erg gemakkelijk en automatisch via de app of desktop versie dankzij de integratie met het werkrooster. Super handig!

Inconvénients

Niet per se een nadeel of minpunt bij het gebruik van de software.

Jelle
Note globale
  • Secteur d'activité : Psychologie
  • Taille de l'entreprise : 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 6.0 /10

Overzicht

Publié le 2020-06-30

We hebben voorheen roosterplaats gebruikt deze was wel inzichtelijker maar met veel minder onderliggende opties.

Dus qua opties zeer tevreden maar qua vormgeving niet.

Avantages

Shiftbase geeft de optie om veel achterliggende informatie in het systeem te zetten. daarnaast is het mogelijk om verschillende agenda's te maken en verschillende teams.

Inconvénients

De layout maakt het zo dat er geen duidelijk overzicht is.
We hebben een team met een aantal locaties en ik moet scrollen om te zien wie er werkt. Ik kan dus niet in een keer zien wie waar werkt. ook staan de namen van medewerkers ertussen die niet werkzaam zijn wat het rooster extra druk maakt.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Hoi Jelle,

Bedankt voor je review!

Shiftbase beschikt over verschillende rooster weergave. Met het "team rooster" heb je direct inzichtelijk wie er allemaal ingeroosterd zijn per locatie.

Mocht je hier niet uitkomen, dan helpen we je hier graag mee!

Groeten Bart

Tineke
Note globale
  • Secteur d'activité : Sports
  • Taille de l'entreprise : 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Dit hadden we eerder moeten doen!

Publié le 2020-09-02

Perfect voor het maken van roosters en het bijhouden van de uren. Ideaal ook dat je een seintje krijgt wanneer iemands contract gaat verlopen.

Avantages

Het plannen met Shiftbase gaat echt eenvoudig. Ideaal om competenties aan alle medewerkers te hangen zodat in 1 oogopslag duidelijk is wie beschikbaar is én de competenties heeft om die dienst te draaien. De app is ideaal voor medewerkers om hun rooster te zien, diensten te ruilen en de uren door te geven. Het bespaart ons veel werk. Groot pluspunt is ook de klantenservice: je wordt snel en adequaat geholpen.

Inconvénients

We hadden het fijn gevonden als er de mogelijkheid bestond om een sjabloon te maken van het standaard rooster. Dit is echter wel te omzeilen door herhaalde diensten te maken.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Hi Tineke,

We zijn enorm blij dat jullie zo tevreden en enthousiast zijn! Verder zullen we je tip meenemen over het sjabloon.

^ Bart

Daniella
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Zeer functioneel

Publié le 2020-07-04

Met een flexibel inzetbaar team heb je een flexibel en gebruiksvriendelijke applicatie nodig om het rooster en je bezetting goed te kunnen managen. Dit is ShiftBase voor mij en mijn bedrijf.

Avantages

Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk. Zeer toepasbaar voor flexwerkers.

Inconvénients

Het is jammer dat we niet kunnen inzien wie welke diensten heeft verwijderd.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Hallo Daniella,

Bedankt voor je positieve review!

We gaan binnenkort starten met het uitwerken van de mogelijkheid om alle wijzigingen terug te zien.
Hopelijk kunnen we alle wijzigingen dit jaar nog inzichtelijk maken :)

Team Shiftbase

Jasmine
Note globale
  • Secteur d'activité : Vétérinaire
  • Taille de l'entreprise : 2-10 employés
  • Logiciel utilisé toutes les semaines pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 6.0 /10

diensten en spreekuren rooster

Publié le 2020-06-30

Oke software maar niet optimaal te gebruiken voor onregelmatige diensten en niet aan te passen aan eigen wensen t.a.v. instellingen

Avantages

software is makkelijk voor het bijhouden van gewerkte uren en opgenomen vakantie uren.

Inconvénients

Ik kan niet de lay-out van het rooster aanpassen en dus niet erg overzichtelijk met 24 u diensten. Het heeft best moeite gekost om het systeem te leren kennen voor een leek in de HR wereld

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Hi Jasmine,

Bedankt voor je review!

Suggesties voor het verbeteren van het rooster zijn altijd welkom :)

Team Shiftbase

Kees
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôpitaux et soins de santé
  • Taille de l'entreprise : 2-10 employés
  • Logiciel utilisé toutes les semaines pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Makkelijk overzichtelijke gebruiksvriendelijke online software

Publié le 2020-07-01

Vanwege onze flexibele inzet als hulpverleners en verschillende events, kunnen we makkelijk en snel diensten toevoegen, aanpassen en verwijderen, iedereen krijgt e-mail en melding op de applicatie. Gewoon super ideaal

Avantages

- Makkelijk gebruikers aanmaken
- Overzichtelijk
- Functies zijn aan en uit te zetten
- Gebruikers instellingen erg duidelijk

Inconvénients

Wij hebben geen nadelen tot zover over deze software

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Hallo Kees,

Bedankt voor je positieve review!

Team Shiftbase

Utilisateur vérifié
Note globale
  • Secteur d'activité : Production alimentaire
  • Taille de l'entreprise : 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Fijne software

Publié le 2020-06-30

We zijn inmiddels ruim een jaar bezig met Shiftbase en we werken er naar volle tevredenheid mee. Iedereen is inmiddels aan het concept gewend en het scheelt ontzettend veel tijd voor de administratie.

Avantages

Voor het personeel is het ontzettend simpel om in en uit te klokken. Daarnaast is het voor mij als controleur heel prettig nakijken. Eventuele aanpassingen kan ik heel makkelijk maken. Wij komen nog uit een situatie waarbij iedereen zijn uren op papier noteerde, dus dit is veel effectiever en meer waarheidsgetrouw.

Inconvénients

Het enige dat ik lastig vind is wanneer men vergeet te klokken. Het vergt nogal wat tijd om te checken wat de daadwerkelijke uit- of incheck tijd was wanneer iemand vergeet te klokken.

Alternatives envisagées 

Bedrijfsrooster

Pourquoi passer à Shiftbase

Gebruikersgemak

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Hallo,

Bedankt voor uw positieve review!

Groeten Bart

Herman
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 6 à 12 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

In mijn branche koploper

Publié le 2020-06-16

Ik ben zelf ex-automatiseerder en dus erg kritisch. Wij hebben reeds enkele planningspakketten geprobeerd. In alle gevallen was het gebruiksgemak matig en werden vaak dingen beloofd die vervolgens op de plank bleven liggen.
Ik heb de mogelijkheid gehad om met de proefversie Shiftbase ervaring op te doen, maar was na enkele dagen al overtuigd dat dit pakket in ieder geval voor de eisen die wij stellen, met kop en schouders boven de anderen uitstak.

Avantages

Qua functionaliteit doet het pakket wat het moet doen. Eenvoudig plannen, beschikbaarheid medewerkers beheren, diverse duidelijke schermoverzichten. App voor medewerkers waarin belangrijke zaken als inzien planning, ruilverzoeken indienen en accepteren, openstaande diensten oppakken, nieuwsbrieven lezen (en beantwoorden) op eenvoudige wijze worden aangeboden.
Integratie met de software van ons payroll-bedrijf (Connexie), waardoor uren doorgeven binnen 2 minuten is afgehandeld.
Integratie met kloksysteem, zodat klokuren automatisch naast roosteruren worden gehouden.
Bij eventuele vragen of onduidelijkheden kun je gebruik maken van de chat, hierin wordt meestal binnen 5 minuten op professionele wijze geantwoord.

Inconvénients

Eigenlijk weinig minpunten. Ik heb enkele suggesties gedaan die overzichten voor mij nog verder vereenvoudigen, en die hopelijk in de wishlist terecht komen.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Beste Herman,

Bedankt voor je positieve review!

We blijven constant naar onze klanten luisten, voor de beste gebruikerservaring.

Groeten Bart

Roland
Note globale
  • Secteur d'activité : Mode et vêtements
  • Taille de l'entreprise : 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Aandachtspunten

Publié le 2020-07-09

Het snel schakelen tussen de filiaalplanningen en het onder elkaar zetten van deze filiaalplanningen werkt handig en efficiënt.
Daarnaast de bovengenoemde punten verbeteren zou het gebruiksgemak nog meer vergroten.

Avantages

Gebruiksgemak: snel inzicht in filiaalplanningen en goed-/ afkeuren van verlof.
Efficiënt overzicht beschikbaar van vakantiesaldo.

Inconvénients

-Bij het bekijken van de filiaalplanningen, is aan de rechterkant de onderste filialen niet zichtbaar. Deze filialen moet je zelf opzoeken via de zoekbalk erboven; doorscrollen naar beneden werkt dus niet.
- Overzicht vakantieuren medewerker: zou handig zijn als er een overzicht toegevoegd wordt waarbij het eindsaldo vakantieuren actueel wordt bijgehouden. Stel: medewerker start met 20 vakantieuren uit 2019. Heeft tot heden hiervan 15 uur opgemaakt. Dan zou het overzichtelijk zijn als hier een extra kolom wordt toegevoegd waarop de resterende 5 uren wordt weergegeven.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Hi Roland,

Bedankt voor je uitgebreide feedback.

Zeer binnenkort komen we met een update met betrekking tot de vakantie-uren, waarbij duidelijk te zien is hoeveel uur er meegenomen wordt van voorgaande jaren.

Mocht je hier vragen over hebben, dan helpen we je graag.

Team Shiftbase

Nicole
Note globale
  • Secteur d'activité : Loisirs, voyage et tourisme
  • Taille de l'entreprise : 2-10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Fijn systeem om mee in te plannen

Publié le 2020-06-15

Het is voor het personeel een erg overzichtelijk plansysteem. Je brengt het personeel eenvoudig op de hoogte van de laatste wijzigingen en kunt het rooster per week (of eigen tijdsbestek) eenvoudig versturen. Ook als eigenaar heb ik tot nu toe nog geen problemen ervaren, het systeem is nog nooit uitgevallen of niet toegankelijk geweest. De website in combinatie met de app is naar mijn mening een juiste keuze.

Avantages

Het is eenvoudig en overzichtelijk om jouw personeel in te plannen. Aan het einde van de maand heb je een duidelijk overzicht van de gewerkte uren. De app is erg handig voor het personeel om te kijken wanneer zij moeten werken. Ook het invullen van de beschikbaarheid werkt prettig.

Inconvénients

Ik vind het persoonlijk niet fijn om het personeel via de app in te plannen, in de app heb je geen duidelijk overzicht van wie er beschikbaar is. Ik plan het personeel altijd in via de website.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Beste Nicole,

Bedankt voor je review!

Wij vinden het superleuk om te horen dat je zo enthousiast bent!

De mobiele app is inderdaad als ondersteuning voor de computer bedoeld.

Hopelijk kunnen we je nog vele jaren van dienst zijn.

Groeten Bart

quentin
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôpitaux et soins de santé
  • Taille de l'entreprise : 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Shiftbase is customizable & flexible, but easy to use

Publié le 2021-08-24

We were looking for a flexibel tool which allows us to experiment with self-rostering & self-planning. This is all possible with the build-in functions & ability to adjust rights. Now, our whole team is managed on the same platform, so everyone is able to see who's planned in for the day, who's on vacation etc. I hope the app will continue to be refined in the future, and that feedback from customers will be taken into account for the continuous development.

Avantages

The deciding factors for me where:
- Flexibility in the assignment of rights to certain groups of users (allows for self-rostering and added flexibility, we use it to add a "flex" group to every team, so everyone can see the roster of another team, without the ability to change something)
- The API: helps in tracking employee parameters without being dependent on manual repporting
- Ease of use: it's always a challenge to launch a group of people into daily use of the app, and the question remains how the new tool will be introduced and explained. I'm glad shiftbase has a knowledge centre, so one can lookup any questions quite easily

Inconvénients

- The presentation of the "team roster" isn't all that useful
- A lack of options for part-time employees, meaning that the planning of off-days has to be managed with the use of availability, which takes time to put in for each and every employee
- Polishing the app: the app is quite useful, but in my opinion it isn't quite as refined as the mean application

Marc
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôpitaux et soins de santé
  • Taille de l'entreprise : 1 001-5 000 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Eenvoudig in gebruik

Publié le 2020-06-16

Shiftbase wordt door ons gebruikt om de basis planning van taken uit te voeren. Dit is onderverdeeld in meerdere teams. Uitzonderingen worden wekelijks en dagelijks bijgewerkt. Dit zijn kleinere aanpassingen waardoor een groot deel van de planning reeds vroegtijdig inzichtelijk is door het herhalende karakter van diensten.

Avantages

Shiftbase is zeer eenvoudig voor het plannen van taken, met name herhalende taken. In verschillende dashboards houdt je eenvoudig overzicht over de plannen en tijdsbesteding.
Ook via de App voor Android of iOS is shiftbase eenvoudig te raadplegen en aan te passen

Inconvénients

De cloudbases oplossing die je overal toegang geeft tot de shiftbase omgeving is helaas niet te integreren met een lokale Exchange omgeving. Gebruik je O365, dan is dit wel mogelijk.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Beste Marc,

Bedankt voor je review!

Wij vinden het leuk om te lezen dat de eenvoud van Shiftbase jullie aanspreekt!
Dit is iets waar wij veel tijd in steken.

Binnenkort gaan we kijken naar de mogelijkheden om een koppeling op te zetten met Exchange omgevingen.

Groeten Bart

Gerard
Note globale
  • Secteur d'activité : Produits alimentaires
  • Taille de l'entreprise : 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Simplicité d’utilisation
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

FRUIT OP JE WERK & Shiftbase

Publié le 2020-07-01

Avantages

Het product is zeer makkelijk in gebruik, ook wanneer je hier geen ervaring mee hebt. Je hebt het volledige pakket snel onder de knie. Het is zeer belangrijk voor ons als organisatie dat de roosters zo makkelijk inzichtelijk zijn , en dat je hier ook aanvullende informatie kunt geven. Daarnaast is het ideaal dat je met één druk op de knop een rapportage kunt draaien over datgene wat je nodig hebt. Vervolgens kunnen we middels een andere koppeling dit weer doorschieten naar ons salarispakket als het bijvoorbeeld om overuren gaat.

Inconvénients

Het nadeel van deze software is dat er gekozen is voor een bepaalde berekening wanneer het op vakantiedagen aankomt. Dit is niet vrij invulbaar en aan te passen naar onze eigen CAO. Hierdoor zullen we altijd verschillen blijven houden met onze salarisadministratie, ook al zijn ze miniem. Dat zal dus nooit helemaal aansluiten.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Hallo Gerard,

Bedankt voor je positieve review :D

Als het goed is zouden de vakantie-uren volledig moeten aansluiten op jullie eigen berekening.

Mocht je hier nog een keer naar willen kijken, dan willen we je hier graag bij helpen.

Groeten Bart

Mariska
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôpitaux et soins de santé
  • Taille de l'entreprise : 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Overzichtelijk, klantvriendelijk en multifunctioneel

Publié le 2020-06-30

Vanaf het begin tijdens de pilot kon je zelf kijken en ervaren hoe het systeem werkt. Hierdoor kan je goed inschatten of het systeem past bij de organisatie en het beleid. Eventuele vragen en/of onduidelijkheden worden per mail/telefonisch goed ondersteund.

Avantages

Duidelijk overzicht voor medewerkers/gebruikers wat betreft roostering, overzicht gewerkte uren, verlof. En voor beheerders overzichtelijk en prettig dat je rechten goed kunt verdelen. Prettige, kundige en snelle klantenservice. We zijn nog in de ontdekkende fase en zien steeds meer mogelijkheden.

Inconvénients

De rapportage mogelijkheden mogen meer ontwikkelt worden, missen van betaaloverzicht per medewerker per maand. Als ook uitbreiding van de HR mogelijkheden als documenten overzichtelijk toe kunnen voegen waaronder salarisstroken, contracten ed.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Hoi Mariska,

Bedankt voor je super review!

Het uploaden van medewerker bestanden is al mogelijk! Wij blijven onze software steeds uitbreiden met extra (HR) functionaliteiten.

Groeten Bart

Joël
Note globale
  • Secteur d'activité : Restaurants
  • Taille de l'entreprise : 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Super software voor een schappelijke prijs

Publié le 2020-06-16

Avantages

- Makkelijk in gebruik
- Makkelijke layout
- Drag and drop
- Koppeling met andere softwarepakketten
- App voor medewerkers
- Toegankelijk op elk apparaat
- Gunstig geprijsd

Inconvénients

- Duidelijker communiceren over het aanpassen van jullie prijsplan. Dit is nu stil in de wandelgangen gebeurd. Door de wijzigingen zijn nieuwe koppelingen met andere apps niet meer inbegrepen en moeten wij noodgedwongen overstappen naar een 2x zo duur pakket per medewerkers als we hier gebruik van willen maken. Deze wijziging is niet richting ons gecommuniceerd en je moet dit via de website ontdekken.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Beste Joel,

Bedankt voor je review!

Mocht u vragen hebben over onze abonnementen, dan helpt onze sales afdeling hier graag mee.

In onze nieuwe abonnementen zijn alle koppelingen gratis geworden en komen binnenkort hele have nieuwe features!

Groeten Bart

Sanne
Note globale
  • Secteur d'activité : Événementiel
  • Taille de l'entreprise : 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 7.0 /10

Shiftbase goed bezig

Publié le 2020-07-01

Voorheen waren we planningen aan het maken via Excel en de beschikbaarheid per personeelslid aan het opvragen, dit gaat nu veel gemakkelijker. Daarnaast het overzicht van plus- en min-uren van vaste werknemers is erg duidelijk.

Avantages

Het programma is overzichtelijk in de planning en het overzicht van de plus- en min uren.

Inconvénients

Wij zijn een evenementenlocatie, waarbij we niet dagelijks het programma nodig hebben voor onze evenementenplanning. Daar is het programma niet helemaal op ingericht.

Alternatives envisagées 

Linda

Pourquoi passer à Shiftbase

Prijsoverweging en goed geholpen.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Hallo Sanne,

Bedankt voor je review.

Team Shiftbase

Maud
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Probabilité de recommander le produit 7.0 /10

Shiftbase review

Publié le 2020-06-15

Avantages

Je kunt op een overzichtelijke manier roosters maken en makkelijk dingen schuiven.

Inconvénients

De app voor mobiele telefoon vind ik niet overzichtelijk. Daarnaast kan ik als beheerder in de app weinig doen, zoals diensten aanpassen, dit moet op de computer.

Er staan allerlei getallen bij min- en plus uren maar dit is helemaal niet synchroon met onze administratie. Ik heb dit al eens proberen aan te passen maar dat lukte niet.

Met in- en uitklokken worden uren vaak afgerond, of als iemand inklokt voordat zijn shift begint, wordt alsnog de begintijd van het rooster aangehouden. Terwijl mensen soms eerder moeten beginnen als het druk is. Dit is onoverzichtelijk en zorgt soms voor extra werk

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Beste Maud,

Bedankt voor je review.

De mobiele app beschikt over alle functionaliteiten die nodig zijn bij het dagelijkse gebruik, zoals het inplannen en wijzigen van diensten. Dat jij dit niet kan, komt wellicht doordat je niet voldoende toegangsrechten hebt.

De accountbeheerder kan deze instelling aanpassen. Mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je hier graag bij.

Groeten Bart

Mike
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Gemakkelijk voor gebruiker en beheerder

Publié le 2020-06-15

Fijn en overzichtelijk systeem, voor zowel de medewerkers, bedrijfsleiders als de beheerders.

Roosteren wordt makkelijk gemaakt door het aanmaken van teams, vaste diensten en andere opties. Daarnaast makkelijk om vakantie aanvragen goed te keuren.

Avantages

- Goede app
- Te koppelen met veelgebruikte systemen
- Makkelijk roosteren
- Veel informatie uit te halen

Inconvénients

- Nieuwe zoekfunctie rapportages
- Geen mogelijkheid dagen of weken te blokkeren voor vakantie aanvragen
- Sommige koppelingen zijn minimaal waar meer mogelijkheden zijn
- Urenregistratie niet meer overzichtelijk welke dagen zijn gesloten en nog open staan

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Beste Mike,

Bedankt voor je review.

Vanaf volgende week gaan we je blij maken met de nieuwe functionaliteit waarbij het mogelijk is om dagen te blokkeren voor een afwezigheidsaanvraag.

Wat betreft de koppeling, helaas is het voor ons niet altijd mogelijk om alle gegevens uit te lezen van een koppelpartner.

Groeten Bart

Marlies
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Gemakkelijk in gebruik en aanpasbaar naar behoefte

Publié le 2020-07-01

Avantages

Gemakkelijk in gebruik, veel functies die je naar eigen behoeften wel of niet aan kunt zetten/gebruiken.
Door de app is het rooster, inklokken en inzien van vakantiedagen etc voor het personeel eenvoudig. Niet meer om de zoveel tijd vragen hierover.
Rooster en diensten zijn makkelijk aan te passen naar je eigen bedrijf.

Inconvénients

De roosters kun je niet "kopiëren en plakken." Je kunt diensten herhalen maar soms is het makkelijk als je een bepaalde week of dag in zijn geheel kan kopiëren zonder dat je alle diensten er handmatig in moet zetten.
Ook zou het fijn zijn als je een maand dicht kan zetten omdat je die bijvoorbeeld nog moet roosteren. Nu loopt de zichtbaarheid automatisch door of je moet het helemaal uitzetten maar dan ziet het personeel helemaal geen rooster meer.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Hallo marlies,

Bedankt voor je review en suggesties!

Een deel van de punten die je benoemd als nadeel is zeker mogelijk.
We gaan je benaderen en helpen bij het gebruik van die specifieke functies.

Groeten Bart

Ernst
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Prima systeem voor een klein horeca bedrijf

Publié le 2020-06-30

Alles is overzichtelijk, gewerkte uren kunnen direct door naar de boekhouder.

Avantages

Overzichtelijk, makkelijk nieuwe werknemers aanmelden, urenregistratie is top

Inconvénients

In het begin oogt het een tikkeltje veel, maar het valt reuze mee. Enige nadeel is dat het soms voorkomt dat personeel automatisch wordt uit geklokt.

Alternatives envisagées 

Linda

Pourquoi passer à Shiftbase

Beter gevoel bij

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Hoi Ernst,

Bedankt voor je positieve review :)

Dat medewerkers automatisch worden uitgeklokt, is een instelling.
Mocht je dit willen aanpassen, dan helpt onze servicedesk hier graag bij.

Team Shiftbase

Martijn
Note globale
  • Secteur d'activité : Sports
  • Taille de l'entreprise : 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Zeer gebruiksvriendelijk en alles omvattend programma

Publié le 2020-07-23

Zeer tevreden over het programma, betrouwbaarheid, personele ondersteuning (helpdesk) en alle informatie inzichtelijk bij elkaar.

Avantages

Betrouwbaar, goed beveiligt, veel diverse informatie direct zichtbaar voor medewerkers alsook management, alle gegevens bij elkaar, zeer snelle en vriendelijke helpdesk, koppelbaar met Numbers en duidelijk voor elke type gebruiker.

Inconvénients

Urenverantwoording is veel werk (veel handelingen om na te kijken en goed te keuren).

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Hallo Martijn,

Bedankt voor je mooie recensie!

Mochten jullie de urenverantwoording nog efficienter willen doen, dan staat onze servicedesk voor jullie klaar!

Team Shiftbase

Laura
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente en gros
  • Taille de l'entreprise : 2-10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Gebruiksvriendelijk programma, goede ondersteuning , flexibele werkdagen/ uren alleen wat...

Publié le 2020-06-18

Zeer vriendelijke , behulpzame helpdesk, over het algemeen gebruiksvriendelijke programma

Avantages

Dat de gewerkte uren direct digitaal verwerkt worden , voorheen werden de uren op papier bijgehouden en moesten ze daarna gedigitaliseerd worden. Ook kunnen vakantiedagen eenvoudiger bijgehouden worden dan voorheen.

Inconvénients

Wanneer een werknemer niet standaard op dezelfde dagen werkt of deels vaste uren en daarna vanuit huis flexibel werkt zoals bij ons het geval is voor een aantal medewerkers dan kost dit ons aanzienlijk meer tijd om dit juist te verwerken omdat het systeem daar niet op ingesteld is. In het contract moet je namelijk vaste werkdagen aangeven waar het systeem dan vanuit gaat. Misschien dat hier nog eens iets op gevonden kan worden... Verder goed tevreden.

Réponse de DifferentLab B.V. Traduire en Français

Hallo Laura,

Bedankt voor je review!

We vermoeden dat er een misverstand is in de werking van plus- en minuren.

Wij zullen contact opnemen om dit met jullie te bespreken.

Team Shiftbase