Customer Loyalty

4,4 (35)
Donnez votre avis!
Un moyen simple de lancer des programmes de fidélité réussis.

Note globale

4,4 /5
(35)
Rapport qualité-prix
4,3/5
Fonctionnalités
4,3/5
Simplicité d’utilisation
4,3/5
Support client
4,3/5

89%
des utilisateurs recommandent cette application
Classer par

35 avis

Niels
Niels
Note globale
  • Secteur d'activité : Art/artisanat
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Fine collaboration and easy to use! We are very satisfied with Piggy.

Publié le 2021-09-27

Avantages

It is very nice that the user-friendliness of Piggy is felt not only by us but also by the customers who visit. The app is very easy to use, because of this we think many people also use the app frequently.

Inconvénients

Sometimes all of a sudden photos come enlarged or something that we don't really want. The problem does get fixed quickly but it would be nice if the problem didn't occur.

Giovanni
Note globale
  • Secteur d'activité : Services financiers
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

The Impressive and Useful Customer Loyalty Solution

Publié le 2024-04-25

Avantages

Customer Loyalty has an inclusive and reliable customer assistance, and it brings a solid way of managing gifts.

Inconvénients

Customer Loyalty has no challenging option in managing customers

Roberto
Note globale
  • Secteur d'activité : Produits alimentaires
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Enhances Cooperation with Customer through the Loyalty Program

Publié le 2024-04-29

Customer Loyalty has been an excellent tool for both our firm and our clients as it has enhanced...

Customer Loyalty has been an excellent tool for both our firm and our clients as it has enhanced the relationship that we have. In addition, rewards and gift card management has resulted in increased customer base for our firm.

Avantages

I liked both Loyalty cards and Loyalty program the most as they make customers see their value for belonging to a particular program.

Inconvénients

I gave no dislikes for Customer Loyalty since it has enhanced our relationship and trust with our customers

Nickis
Note globale
  • Secteur d'activité : Loisirs, voyage et tourisme
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Impressive Customer Relations Assisting App

Publié le 2024-04-30

Avantages

Customer Loyalty has created valuable gifts for loyal customers, and there are impressive support.

Inconvénients

Customer Loyalty makes every clients information manageable and their happiness is well stipulated.

Garlasco
Note globale
  • Secteur d'activité : Santé, bien-être et fitness
  • Taille de l'entreprise : 201–500 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Excellent Customer Loyalty Management Approach

Publié le 2024-04-18

Avantages

Customer Loyalty offers customers gift-cards, where loyalty are well managed.

Inconvénients

Customer Loyalty is impressive, and there are no security concerns.

Davy
Note globale
  • Secteur d'activité : Produits alimentaires
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Very pleasant collaboration thanks to the quick response from customer service.

Publié le 2021-10-01

Avantages

We are very satisfied with the cooperation through the customer service. In addition, we think it is very important to offer our customers as much as possible, so a savings/reward system fits very well within our company.

Inconvénients

There are sometimes some error messages that are a bit unclear for us. But these are usually resolved very quickly.

Dennis
Note globale
  • Secteur d'activité : Art/artisanat
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Happy customer

Publié le 2021-09-16

I really like the product, and the people are also really helpful. Happy customer!

I really like the product, and the people are also really helpful. Happy customer!

Avantages

Great marketing automation. Easy software. Also great solution for my giftcards.

Inconvénients

Sometimes I don’t follow all the new updates, it goes really fast with making new products. But when I follow the events I always understand it.

Jasper
Note globale
  • Secteur d'activité : Produits laitiers
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

A savings/reward system that is not only intended for larger companies but can also adapt to...

Publié le 2021-09-24

Avantages

A flexible way of saving that is also easy to change according to the customer's needs. So, we are happy and so are our customers.

Inconvénients

The system is easy to understand, but in order to do so, some information must have been gained. This takes some time.

Elly
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente au détail
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé toutes les semaines pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 3.0 /10

Simpel en gemakkelijk zou het (moeten) zijn

Publié le 2022-04-25

Klanten vinden het leuk om te sparen op deze manier, maar ze vinden het niet leuk als ze teveel...

Klanten vinden het leuk om te sparen op deze manier, maar ze vinden het niet leuk als ze teveel worden lastig gevallen met aanpassingen of meldingen.

Avantages

Snel vindbaar op je telefoon, met meerdere mensen tegelijk kunnen sparen, in veel winkels te gebruiken. Dit vinden klanten een voordeel, dus ik ook.

Inconvénients

Doordat er veel updates zijn, moet er vaak opnieuw ingelogd worden. Dat kost tijd en soms is de app dan buiten gebruik.
De software krijgt veel te vaak nieuwe toepassingen waar niemand om gevraagd heeft. Daardoor raak je nooit thuis in de software. Het is iedere keer weer net iets anders. Wekt veel ergernis op.

gert
Note globale
  • Secteur d'activité : Produits alimentaires
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Great product with great personal service

Publié le 2021-09-20

Avantages

Really user friendly and i like the company culture. Everyone that works here is enthousiastic and passionate.

Inconvénients

I'm a satisfied customer. For me it's the all in one platform, and i'm happy to use it daily.

jolanda
Note globale
  • Secteur d'activité : Produits alimentaires
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

het gemak van 1 pasje of app voor alle winkels die Piggy hebben

Publié le 2022-04-25

Prima, Je wordt snel te woord gestaan. Wel ondervind ik soms problemen met het iets kunnen krijgen....

Prima, Je wordt snel te woord gestaan. Wel ondervind ik soms problemen met het iets kunnen krijgen. Bijvoorbeeld 1 mailing om uit te proberen. Zelfs niet afkoopbaar voor een xbedrag. Daarin merk ik dat Piggy te groot wordt en minder persoonlijk. Wel kun je de mailing opnemen in je contract maar dit is ontzettend prijzig.

Avantages

De software is erg makkelijk, ook voor een leek!

Inconvénients

Dat wij soms 1,5 dag geen verbinding hebben. Dan ligt Piggy er uit. Dit is voor ons en voor de klant erg vervelend vooral als de klant punten wil inwisselen.
Zelf vindt ik dit te lang duren!

Sandra
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente au détail
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Sparen is leuk!

Publié le 2021-10-04

Bij ons in het dorp zijn verschillende winkeliers met Piggy. Hierdoor herkennen klanten het systeem...

Bij ons in het dorp zijn verschillende winkeliers met Piggy. Hierdoor herkennen klanten het systeem en willen ze graag sparen. Doordat de punten niet vervallen en de klant zelf kan bepalen wanneer en hoe hij ze verzilvert is het voor iedereen een interessant spaarsysteem.

Avantages

Klanten waarderen het heel erg dat ze meteen zien hoeveel ze gespaard hebben en dat ze de punten meteen kunnen verzilveren.

Inconvénients

Geen koppeling met het klantensysteem in onze kassa.
Bij retouren wordt vaak vergeten om de punten ook terug te boeken.

Abel
Note globale
  • Secteur d'activité : Art/artisanat
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Geen gedoe

Publié le 2022-04-25

Top, vooral ook omdat klanten enthousiast zijn en ‘fel op sparen’…

Top, vooral ook omdat klanten enthousiast zijn en ‘fel op sparen’…

Avantages

Het Piggy-loyaliteitsprogramma is een prima programma om je klantenkring mede een reden te geven je winkel ‘aan te doen’. Eenmaal geïnstalleerd werkt het voor de consument heel eenvoudig en voor ons als winkeleigenaar is ‘t simpel om bijna al je klanten in één keer te bereiken! Fantastisch toch?

Inconvénients

Er is nog wel eens hulp nodig bij het maken van een bericht ( template ) voor je klanten.

Isabelle
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente au détail
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Altijd uitgaand van de mogelijkheden

Publié le 2021-10-11

Erg goede ervaring omdat ze net dat stapje extra zetten

Erg goede ervaring omdat ze net dat stapje extra zetten

Avantages

De klant ondersteuning is heel goed. Gaan altijd uit van de mogelijkheden ipv onmogelijkheden. Zijn sterk in het zoeken van passende oplossingen. Nemen voldoende tijd om uitleg te geven face to face, telefonisch en FaceTime. Gaan naar ons idee net een stapje verder dan andere bedrijven.

Inconvénients

Helaas kan ook niet alles omdat ze als software ook afhankelijk zijn van andere partijen, zoals in ons geval lightspeed. Vaak worden er wel “workarounds” bedacht

Peter
Note globale
  • Secteur d'activité : Art/artisanat
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Het werkt !

Publié le 2022-04-25

werkt naar tevreden voor ons en onze klanten.

werkt naar tevreden voor ons en onze klanten.

Avantages

Ik ben geen specialist, maar gebruiker. Maar aan al mijn vragen en wensen was al gedacht. Zelfs ik kan er mee werken. En als er een probleem wordt het direct opgelost.

Inconvénients

Hebben we nog niet kunnen ontdekken.....

Cissy
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente au détail
  • Taille de l'entreprise : Travailleur autonome
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 0.0 /10

Geen customer service, slecht!!

Publié le 2022-04-26

Geen oplossing aangeboden, slechte customer service. Alleen aanwezig als het geld oplevert :(

Geen oplossing aangeboden, slechte customer service. Alleen aanwezig als het geld oplevert :(

Avantages

Makkelijk sparen, ik heb verder geen voordelen!

Inconvénients

Ingewikkeld, loop heel vaak te zoeken. Klanten ook die het pasje op hun mobiel hebben staan, die dan bijv niet het kaartje bij mij hebben gebruikt, staan alleen de bedrijven waar ze kaartje wel al hebben gebruikt, heel verwarrend voor de klanten.

Annemiek
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente au détail
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 4.0 /10

niet tevreden

Publié le 2022-04-25

Slechte communicatie en ook geen terugkoppeling .Als ondernemer heb je geen tijd voor bepaalde...

Slechte communicatie en ook geen terugkoppeling .Als ondernemer heb je geen tijd voor bepaalde zaken en aangezien ik beste maandelijks een hoop geld betaal , verwacht ik wel iets meer service

Avantages

dat mijn cadeaubonnen veel overzichtelijker zijn

Inconvénients

Niet duidelijk voor de klant en geen rekening houden met oudere gebruikers

Jan
Note globale
  • Secteur d'activité : Produits laitiers
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Review Piggy

Publié le 2021-09-27

Avantages

Een flexibele manier van sparen die bovendien eenvoudig aan te passen is aan de wensen van de klant. Dus wij zijn tevreden en onze klanten ook.

Inconvénients

Het systeem is gemakkelijk te begrijpen, maar om dit te doen, moet er wat informatie zijn verkregen. Dit kost wat tijd.

Guus
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Fantastich spaarsysteem!

Publié le 2022-04-28

Goede oplossingen, denken graag mee en leggen alles goed uit!

Goede oplossingen, denken graag mee en leggen alles goed uit!

Avantages

Gemakkelijk te gebruiken.
Veel functionaliteiten.

Inconvénients

Je moet er even voor gaan zitten om het te begrijpen en er ook tijd in stoppen om alles eruit te halen wat mogelijk is. Maar is zeker de moeite waard!

Yvonne
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente au détail
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Ideaal spaarsysteem

Publié le 2022-08-15

Avantages

Gebruiksvriendelijk, veel opties en fijn dat je met 1 pasje bij veel winkeliers terecht kunt

Inconvénients

Het maken van een nieuwsbrief zou iets gebruiksvriendelijker mogen zijn

Marcel
Note globale
  • Secteur d'activité : Produits alimentaires
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Review Piggy

Publié le 2021-12-01

Avantages

Alles gaat automatisch en je hoeft er niet meer over na te denken. Daarnaast is het gebruiksvriendelijk.

Inconvénients

Het is een bedrijf die blijft groeien daardoor zijn er veel innovaties die ik zelf niet altijd kan bij houden.

Marc
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente au détail
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

gemak voor het deelnemende bedrijf/ consument

Publié le 2022-04-25

Avantages

gemakkelijk te gebruiken/ bedienen en de meeste consumenten zijn tevreden met het gebruikers gemak

Inconvénients

Kan zo geen nadelen bedenken! De gebruiksvriendelijkheid is groot!

Rogier
Note globale
  • Secteur d'activité : Vins et spiritueux
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Piggy werkt top

Publié le 2021-10-07

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Reageren snel.

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Reageren snel.

Avantages

Nieuwsbrief sturen vanuit Piggy, sparen nog nooit zo makkelijk gemaakt.

Inconvénients

Klant heeft soms moeite met het instaleren van de app.

Frans
Note globale
  • Secteur d'activité : Mode et vêtements
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Review Piggy

Publié le 2021-12-10

Avantages

Klanten binden aan het bedrijf en waardoor ze ook terug komen

Inconvénients

Techniek is soms moeilijk te volgen. hierdoor volg ik het niet altijd helemaal

Maartje
Note globale
  • Secteur d'activité : Vente au détail
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Beoordeling Piggy

Publié le 2021-10-13

Vriendelijk, makkelijk en hopelijk nu nog beter!

Vriendelijk, makkelijk en hopelijk nu nog beter!

Avantages

Je hebt veel statistieken en het is makkelijk in gebruik

Inconvénients

Nadeel is wel dat er heel veel functies zijn. Dashboard wordt daardoor minder overzichtelijk