Horeko

Solution de gestion de restaurant et de planification du personnel

Note globale

4,5 /5
(17)
Rapport qualité-prix
4,8/5
Fonctionnalités
4,5/5
Simplicité d’utilisation
4,5/5
Support client
4,6/5

100%
des utilisateurs recommandent cette application
Classer par

17 avis

Guillem
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 2–10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Valuable addition to any business.

Publié le 2021-03-25

Avantages

Saves me a lot of time and streamlines my operation.

Inconvénients

The screen is a little large so can be a bit difficult to place in a small establishment.

Réponse de Horeko

Thanks! Awesome review.

Barend
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 201–500 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Aanrader!!!

Publié le 2023-05-23

Nu ruim een jaar mee bezig - ik kan niet meer zonder

Nu ruim een jaar mee bezig - ik kan niet meer zonder

Avantages

Het systeem is snel - in de cloud - overzichtelijk , ik kan niet meer zonder

Inconvénients

Geen.

Alternatives envisagées 

Apicbase Food Traceability

Pourquoi passer à Horeko

Horeko is vooral op de keuken gericht en op kostprijsberekening

Réponse de Horeko

Great to hear Barend! Happy to have you working with us.

Twan
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 51–200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

New hospitality standard

Publié le 2020-03-03

good

good

Avantages

The easy use for the employees. And the easy implementation

Inconvénients

speed. The screen in the kitchen is really slow sometimes.

Réponse de Horeko

Hello Twan,The Horeko team thanks you for your positive review! We will keep on innovating to stay "the new hospitality standard"

Hans
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

La Sonnerie

Publié le 2020-10-06

Geweldige ervaring met een super slim systeem

Geweldige ervaring met een super slim systeem

Avantages

roosters plannen , recepten invoeren. ze kunne onderling ruilen

Inconvénients

er worden dagen online trainingen ect georganiseerd, ik zou graag een training willen aangeven en tijd zodat ik zou kunnen. de medewerkers kunnen zover ik weet niet zien wanneer andere coleega s vakantie hebben aangevraagd

Réponse de Horeko

Thank you. We will get back on your question. ^Sjoerd

Daan
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 51–200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Simplicité d’utilisation
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Fijn en gemakkelijk systeem

Publié le 2021-09-29

Avantages

Zeer uitgebreid systeem voor alles van HACCP tot en met roosters. Gemakkelijk om temperaturen te controleren / registreren.

Inconvénients

Het enige nadeel is het toetsenbord op het beeldscherm. Deze valt soms weg of je klikt net mis waardoor je opnieuw moet beginnen.

Réponse de Horeko

Bedankt Daan! Ik neem even contact met je op over het toetsenbord. ^Sjoerd

Henk
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 51–200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Erg handige keuken tool

Publié le 2022-06-25

Wij zijn er blij met de sticker en recepten functie.

Wij zijn er blij met de sticker en recepten functie.

Avantages

In een tijd avn personeels schaarste en het steeds weer moeten inwerken van nieuwe werknemers is Horeko ideaal.

Inconvénients

Het kost veel tijd om alles er in te zetten en niet elke leveranciers zitten er in. Ook niet alle ean artikelen (dit voor de allergenen).

Réponse de Horeko

Thanks!

Wouter
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 51–200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Het verdient zichzelf terug

Publié le 2021-12-05

Avantages

Gebruiksgemak, inzichtelijk maken van kosten en prijzen

Inconvénients

De kosten van het systeem zijn niet laag.

Réponse de Horeko

Bedankt! ^Sjoerd

Björn
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 5.0 /10

Horeko review

Publié le 2021-07-27

Veel minder papierwerk en handmatig schrijfwerk nodig

Veel minder papierwerk en handmatig schrijfwerk nodig

Avantages

Handig in gebruik alles duidelijk leesbaar en makkelijk te vinden

Inconvénients

Hij slaat soms vast dan moet je het programma afsluiten en opnieuw opstarten

Réponse de Horeko

Bedankt Bjorn! Tof dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. ^Sjoerd

Oby
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Horeko

Publié le 2020-10-20

Avantages

Gemak van administratie bijhouden, urenadministratie, gemak van gerechten bijhouden

Inconvénients

Niet van toepassing, werkt allemaal naar behoren en zeer tevreden

Réponse de Horeko

Hi Oby! Thank you for the review. Awesome! ^Sjoerd

Huub
Note globale
  • Secteur d'activité : Services et installations de loisirs
  • Taille de l'entreprise : 51–200 employés
  • Logiciel utilisé toutes les semaines pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Simplicité d’utilisation
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Fijne software

Publié le 2020-08-27

Avantages

Het is gemakkelijk te begrijpen. Dat ik op mijn mobiele telefoon met dezelfde software werk als de tablet waarmee ik inklok is prettig.

Inconvénients

Niet van toepassing. Ik ervaar horeko als zeer prettig.

Réponse de Horeko

Hallo Huub, bedankt voor je feedback! ^Sjoerd

Femke
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôpitaux et soins de santé
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé toutes les semaines pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Onmisbaar binnen je bedrijf

Publié le 2022-01-31

Avantages

Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en daardoor perfect binnen ons leerwerk bedrijf. Onze deelnemers werken goed met Horeko en kunnen hierdoor perfect werken.

Inconvénients

Ik kan geen nadelen benoemen voor de software.

Réponse de Horeko

Thanks!

Soraya
Note globale
  • Secteur d'activité : Restaurants
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Fijn programma

Publié le 2021-11-25

Over het algemeen ben ik zeer te spreken over horeko, ook het presentje dat wij achteraf kregen...

Over het algemeen ben ik zeer te spreken over horeko, ook het presentje dat wij achteraf kregen viel erg in de smaak. Het is een fijn programma om mee te werken, duidelijk en niet al te moeielijk.

Avantages

Het is makkelijk in gebruik, het overzicht in personeelsbeschikbaarheid is duidelijk en het rooster kan je snel en gemakkelijk maken.

Inconvénients

Wij kunnen helaas het programma niet koppelen met onze kassa maar dit is een klein nadeel.

Réponse de Horeko

Hoi Soraya, bedankt voor je feedback. Ik ben benieuwd welke kassa leverancier je hebt. We koppelen met een groot aantal kassa leveranciers in de Benelux. ^Sjoerd

Arjanne
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 51–200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Super handig!

Publié le 2021-07-19

Duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Avantages

Erg overzichtelijk en de roosters altijd bij de hand via super handige app.

Inconvénients

Het in - en uitklokken gaat nog niet altijd even soepel.

Réponse de Horeko

Hi Arjanne, Thanks for the feedback. We are working hard to keep our software running smoothly! ^Sjoerd

Carlo
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Horeko horeca planner

Publié le 2020-10-28

Snelle en nette begeleiding

Snelle en nette begeleiding

Avantages

Gebruiksvriendelijk
makkelijk te volgen voor de medewerkers

Inconvénients

Kopieren van roosters incl. de ingevulde namen van de weken ervoor

Réponse de Horeko

Great review! Thanks :-)

Sabrina
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 11–50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Simplicité d’utilisation
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Fijn systeem

Publié le 2021-07-15

Ideaal hoe de agenda en roosters in mijn telefoon synchroniseren. Alles is overzichtelijk en...

Ideaal hoe de agenda en roosters in mijn telefoon synchroniseren. Alles is overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Avantages

Het gebruiksgemak is top. Vlot en duidelijk.

Inconvénients

Tot nu toe geen nadelen ontdenkt. Alles werkt soepel

Réponse de Horeko

Hi Sabrina, thank you for the feedback. Awesome!

Nicole
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 201–500 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Top app!

Publié le 2021-07-15

Avantages

Ik vind het onwijs handig dat het gekoppeld is aan mijn agenda. Zo kan ik de diensten goed in de gaten houden.

Inconvénients

Ik vind het super fijn. Ik kan niks bedenken.

Réponse de Horeko

Nice to hear that our planning app works for you! ^Sjoerd

Jan
Note globale
  • Secteur d'activité : Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise : 51–200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d’utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Minder werkuren

Publié le 2020-10-06

Avantages

Het haalt zoveel administratieve dingen van je schouders. Ideaal voor groot en klein bedrijf.

Inconvénients

Alles wat administratief met een knop vast teleggen is.

Réponse de Horeko

Great review! Thanks! ^Sjoerd